Na Fifty Shades of Grey is er een hoop erotische luisterboeken op de markt uitgekomen. In feite zijn er zoveel dat het moeilijk kan zijn om de goede van de slechte te onderscheiden. Daarom heb ik het werk voor je gedaan en een top 10 samengesteld van beste erotische luisterboeken verzameld.

Alle 10 luisterboeken kunnen worden gestreamd bij Storytel, dat je 30 dagen gratis kunt proberen.

De Vliegenvanger 1

De Vliegenvanger 1

De Vliegenvanger van Ravelli is de erotische geschiedenis van een jonge Limburgse man, Peter Wanders, die in 1933 naar het seminarie wordt gestuurd met het advies: ‘Houd God voor ogen en je gulp gesloten’. Dit is echter tevergeefs, want hij wordt weggestuurd omdat hij een intieme relatie heeft met een meisje, Loes, en tegelijkertijd verliefd is op een jongen, Andreas. In het meeslepende liefdesverhaal volgen we zijn vlucht uit schaamte naar het buitenland, waar hij een in Italië een leven leidt vol passie en bedrog als Graaf Ravelli. Tijdens de Tweede Wereldoorlog redt hij het lijf door zijn talent om zowel links als rechtshandig vliegen uit de lucht te vangen. Op latere leeftijd schrijft de verzamelaar van verboden liefdes zijn memoires. Je kunt alle drie boeken uit De Vliegenvanger trilogie beluisteren bij Storytel.

Probeer Storytel gratis

Blijf bij mij

Blijf bij mij van bestsellerauteur Jennifer L. Armentrout is het derde deel in de Wacht op mij-serie, na Wacht op mij en Ga voor mij. De koppels uit de vorige boeken spelen bijrollen in dit boek, maar de twee hoofdpersonages, Calla en Jax, stelen de show! In dit boek gaat de studente Calla terug naar haar geboorteplaats om haar aan drugsverslaafde moeder, Mona, te vinden. Hier ontmoet ze de knappe barman Jax – en valt ze voor hem. Jax helpt niet alleen Calla haar spoorloos verdwenen moeder te vinden, maar ook met het ontdekken van haar seksuele kant. Ze zijn echter niet de enigen, die op zoek zijn naar Mona: ook een drugsbaron zit achter haar aan!

Probeer Storytel gratis

Geraffineerde minnaar

Drie jaar geleden ontmoette de verlegen Kate Edward Cristiano Maresca, een van ’s werelds beste coureurs, bij een grand-prix race in Monte Carlo. Cristiano is een beroemde hartenbreker die het gewend is om de nacht vóór een race door te brengen in de armen van een beeldschone vrouw. Deze nacht brengt hij door met de verlegen Kate. Ze heeft pas nu de moed om hem te vertellen dat de hartstochtelijke nacht niet zonder gevolgen is gebleven. Cristiano beweert echter dat hij haar nooit eerder heeft ontmoet, maar stelt haar direct daarna voor om de nacht van passie te herhalen. Misschien dat zijn geheugen dan terugkeert?

Probeer Storytel gratis

Bijna verliefd

De 19-jarige Blaire Wynns heeft tot nu toe op een klein boerderij in Alabama gewoond samen met haar moeder, die nu overleden is. Daarom verlaat Blaire Alabama en trekt in bij haar vader en stiefmoeder in hun enorme villa in Florida, waar ze moeilijk kan wennen aan de luxe en extravagantie. En dat niet alleen, haar vader en stiefmoeder vertrekken voor de zomer naar Parijs, waardoor ze alleen achterblijft met de 24-jarige Rush, haar nieuwe stiefbroer, die irritant en arrogant is, en… ongelooflijk sexy. Er is Rush nooit is geweigerd, noch door zijn schatrijke vader, zijn moeder die onvoorwaardelijk van hem houdt of door zijn charmes. Blaire kan de aantrekkingskracht om een of andere reden niet weerstaan, helemaal niet als ze denkt dat dat gevoel wederzijds is… Bijna verliefd is het eerste boek in de serie Verboden vrucht.

Probeer Storytel gratis

De meesteres

De Meesteres is het eerste boek in de reeks The Original Sinners. De schrijfster Nora Sutherlin is beroemd en berucht vanwege haar erotische boeken. De Britse redacteur Zachary Easton is echter veeleisend en wil haar nieuwste boek niet uitgeven, tenzij ze het binnen zes weken kan herschrijven. Nora begint aan een reeks schrijfsessies met Zachary, die doodvermoeiend, pijnlijk… én verrassend opwindend zijn. En ondertussen probeert zich los te maken van haar gevaarlijke ex-geliefde, Søren – de man van wie ze bezeten was, die haar bezat, en die haar ondergang zou hebben betekend. Nora dacht dat ze wist wat het betekende om grenzen op te zoeken en eroverheen te gaan. Maar in een wereld waar passie gelijkstaat aan pijn, is niets ooit zo simpel…

Probeer Storytel gratis

Bed and breakfast

Tijdens een reünie van haar middelbare school ontmoet Jessica haar vroegere schoolvriendin Danielle. Danielle woont in Frankrijk waar ze een B&B heeft. Als ze voor haar werk als fotomodel naar New York moet, vraagt ze Jessica in die periode op haar B&B te passen. Jessica wordt opgewacht door Danielle’s mooie assistent Alain, die niet alleen zalig kookt, maar ook seksueel van wanten weet. Terwijl Jessica Danielle probeert te bereiken, arriveert er onverwacht een gast, Sven, die na een ongeluk in coma val raakt. En er gebeurt nog meer. Jessica vraagt zich af: Hoe zit het met die B&B? Wie is Alain eigenlijk echt? Waarom is Danielle niet bereikbaar?

Probeer Storytel gratis

De verscheurde vrouw

Lysanne, de hoofdpersoon uit het verhaal, maakt haar leven ingewikkeld. Als bijstandsmoeder met drie dochters, christelijk, gescheiden en met een grote seksuele behoefte, besluit ze via een datingsite op zoek te gaan naar een nieuwe partner. Wel of niet ingaan op de avances van een chatvriend? Wel of niet proeven aan de vrouwenliefde met vriendin Marianne? Wel of niet in strak leer gekleed gaan? Ze weet dat ze verkeerd bezig is, maar toch rukt een donkere kant in haar steeds verder op. Wat is nog goed en wat is al fout? Het kwaad wil voorgoed bezit van haar nemen, maar zal ze het zo ver laten komen? Je kunt ook het vervolg De Hel van Octagon vinden bij Storytel.

Probeer Storytel gratis

De ontsnapping

Julie de Groot is zesendertig jaar, ze heeft een man, twee kinderen en een koophuis, ze is gezond, haar gezin ook, ze hebben het goed, ze hebben alles. Julia de Groot is zesendertig jaar. Op het eerste gezicht ontbreekt het haar aan niets, maar de werkelijkheid is anders. Haar huwelijk is passieloos, ze wordt zo benauwd van het gezinsleven en het huishouden, dat ze op een dag besluit om man en kinderen te verlaten en naar het zonnige Portugal te vertrekken. Wanneer Julia de onweerstaanbare Romeo ontmoet, ontdekt ze wat ze haar leven lang heeft gemist, zowel in haar hart als in haar bed. Romeo dwingt Julia af te rekenen met het verleden en stelt haar de hamvraag: durft ze nog terug naar huis?

Probeer Storytel gratis

Mag ik deze dans?

Expat Sarah Vermeulen woont met haar man Max op de Kaaimaneilanden, omringd door een eenheidsworst van bankiers, advocaten en accountants. Wanneer ze in contact komt met Alain, een excentrieke Franse kunstenaar die net op de eilanden is komen wonen, verleidt hij haar tot een spannende reis. Bestsellerauteur Patricia Snel groeide op in Gouda en studeerde in Leiden Italiaanse taal-en letterkunde en kunstgeschiedenis. Na een jarenlang verblijf in Singapore en op de Kaaimaneilanden keerde zij in 2016 terug naar Amsterdam. Bij Storytel kun je ook andere titels van Patricia Snel vinden, zoals De expat die de doorbraak van Patricia Snel als thrillerschrijfster betekende. Het boek stond wekenlang in de Bestseller 60, werd een van de bestverkochte thrillers van 2013.

Probeer Storytel gratis

Zwicht – Emily & Damon

Zij is een weddingplanner. Hij is eigenaar van een BDSM-club. Het laatste wat ze verwachten… is elkaar. Emily Madigan is de beste weddingplanner van Seattle. Ze kan duizend details beheren zonder er één uit het oog te verliezen, en haar diepste verlangen is een bubbelbad van een uur met een voetmassage. Totdat haar nieuwste klanten willen trouwen op een ongewone plek. Damon Black is de eigenaar van de BDSM-club Geketend. Hij is trots op wie hij is en wat hij doet, en niets schrikt hem af – totdat twee van zijn beste vrienden willen trouwen op de plaats waar ze verliefd zijn geworden, in zijn club. Damon weet zodra hij Emily ziet dat ze niet thuishoort in zijn wereld. Maar niets gaat zoals verwacht. Het eerste boek in de Geketend-serie van Lilia Moon.

Probeer Storytel gratis