De beste film diensten

Onze aanraders


Films en series

Netflix

(Probeer een maand gratis)

Een film huren / kopen

Pathe Thuis

(Huur film hier)

Tegenwoordig vindt u een breed overzicht aan verschillende streamingdiensten, waar je films, tv-series en sport kunt streamen. Er zijn er zoveel om uit te kiezen dat het moeilijk kan zijn om de vreselijke diensten te onderscheiden van de perfecte.

Daarom hebben we een test gedaan naar de meest populaire tv-series / filmdiensten om vast te stellen welke de beste is. Op deze manier kunnen we je de beste ervaring garanderen met het streamen van films en tv-series. De streamingdiensten worden beoordeeld van 1 tot 5, waarbij 5 het hoogste is.

De streamingdiensten hieronder zijn gratis of bevatten een gratis proefperiode. Op deze manier kunt je al deze verschillende streamingdiensten gratis uitproberen en persoonlijke favoriet vinden.

Netflix

Netflix

Beoordeling: 5 uit 5

Netflix neemt de 1e plaats in tijdens deze test. Het was vanaf 2012 verkrijgbaar in het Verenigd Koninkrijk en is de populairste streamingdienst in het Verenigd Koninkrijk.

Netflix heeft een breed scala aan films en series. Vooral hun zelf geproduceerde tv-series en films, zoals House of Cards, Narcos, Orange is the new black enz.) zijn een groot pluspunt. Je moet echter de meest recente blockbusters toch huren, wat een beetje jammer is.

Netflix heeft een gebruiksvriendelijke interface en handige functies. Je kunt bijvoorbeeld content downloaden voor offline gebruik met Netflix.

Probeer een maand gratis

Pathe Thuis

Pathe Thuis

Beoordeling: 5 uit 5

Pathe Thuis is een Nederlandse streaming dienst, waar je de nieuwste blockbusters kunt lenen, die je op verschillende apparaten kunt bekijken.

Zoals hierboven vermeld, is er een nadeel van een streamingdienst als Netflix, dat je de nieuwste blockbusters niet kunt lenen. Maar dan heb je geluk dat je een dienst kunt gebruiken, Pathe Thuis. Hier kun je de nieuwste films lenen tegen een eerlijke prijs. De collectie is enorm groot, dus het is bijna niet mogelijk dat je de film bij Pathe Thuis niet kunt vinden.

Je kunt sommige films zelfs bij Pathe Thuis kopen. In dat geval heb je voor altijd toegang tot de film.

Bekijk Pathe thuis