Ben je op zoek naar een goed luisterboek of e-boek en wil je nu beginnen met luisteren of lezen? Dan lees je het juiste artikel omdat ik zes websites heb verzameld waar je een luister- of e-boeken kan beluisteren of lezen en het beste deel is dat je de verschillende diensten gratis kan proberen.

Storytel

Storytel

Een van de grootste e-boeken en luisterboeken diensten leverancier is Storytel. Een abonnement kost € 9,99 per maand, en je kunt dit 30 dagen gratis proberen. Een grote selectie aan boeken in zowel het Nederlands als het Engels is beschikbaar. Hier kan je zowel klassiekers, thrillers, korte verhalen, als misdaadboeken vinden en nog vele andere.

Als je meer geïnteresseerd ben in boeken over economie, geschiedenis en persoonlijke ontwikkeling, heeft Storytel ook een brede selectie waar je wijzer over jezelf kan worden. Bij Storytel vind je ook een lijst met boekentips, waar je de populairste boeken en boeken in de schijnwerpers kan vinden.

Prijs: € 9,99 per maand (probeer 30 dagen gratis)

Probeer Storytel gratis

Audiobooks

Audiobooks

Audiobooks is een internationale dienstverlener voor luisterboeken. Hier vind je meer dan 125.000 verschillende luisterboeken (dit betekent dus dat ze geen e-boeken aanbieden). De meeste luisterboeken zijn in het Engels, maar je kan ook luisterboeken in andere talen vinden als je dit wil ​​(bijv. Duits, Frans, Spaans enz.)

De service biedt één optioneel audioboek per maand, maar in ruil daarvoor heeft u het gesproken boek voor altijd. Je kan de luisterboeken de eerste 30 dagen gratisdownloaden, wat kortweg betekent dat je het eerste audioboek gratis krijgt.

Prijs: ongeveer € 13 per maand (met een gratis proefperiode van 30 dagen)

Probeer Audiobooks 30 dagen gratis

Audible

Audible, zoals luisterboeken, is een internationale dienst voor luisterboeken met eindeloos veel boeken. Het is waarschijnlijk de beste streaming dienst voor audioboeken, met talloze bestsellers. Audible, zoals luisterboeken, biedt alleen luisterboeken (en de meerderheid is op Engels).

Je kunt Audible 30 dagen gratis proberen zonder verplichtingen. Daarna kost het ongeveer € 9,00 per maand en werkt het op dezelfde manier als Audiobooks. Na de gratis proefperiode is het zelfs goedkoper dan Audiobooks.

Prijs: ongeveer € 9 per maand (probeer met een proefperiode van 30 dagen).

Probeer Audible 30 dagen gratis

Kindle Unlimited

Kindle Unlimited is een andere streaming dienst van Amazon; KindleUnlimited werkt echter op een andere manier dan de andere. Met een maandelijks abonnement krijgt u onbeperkte toegang tot alle luister-, e-boeken en tijdschriften. Maar u hebt geen toegang tot de geselecteerde boeken zodra het abonnement wordt opzegt.

De prijs is ongeveer hetzelfde als Audible. Je kunt Kindle Unlimited30 dagen gratis proberen. Daarna kun je evalueren of het iets is dat je wilt.

Prijs: ongeveer € 9 per maand (met een gratis proefperiode van 30 dagen)

Prøv Kindle Unlimited gratis i 30 dager

Als u andere diensten met gratis luister- of e-boeken kent, kan je reageren in het onderstaande gedeelte.