Ben je een fan van Harry Potter? Dan zul je dol zijn op dit nieuws. Want de boeken die wereldwijd meer dan 450 miljoen exemplaren hebben verkocht, zijn nu eindelijk verkrijgbaar bij Storytel als audioboek in het Nederlands. Je kunt nu namelijk alle 7 boeken als audioboek bij Storytel horen.

Je kunt Storytel 30 dagen gratis proberen. Jeg hebt dus rijke kans om te zien of het iets voor jou is, voordat je gaat betalen voor een abonnement. Er zijn geen bindingen of iets dergelijks, en je kunt ten alle tijde je abonnement opzeggen, als je niet geïnteresseerd bent om voor het abonnement te betalen.

Harry Potter en de Steen der Wijzen

Harry Potter en de Steen der WijzenIn het eerste boek in de reeks volgen we de weesjongen, Harry Potter, die opgroeit bij zijn oom, tante en hun zoon. Harry is echter niet helemaal zoals de andere kinderen. Op zijn 11e verjaardag komt hij erachter dat hij een tovenaar is en toegelaten is tot de toverschool Zweinstein, en dat zijn ouders werden vermoord door de kwaadaardige tovenaar Lord Voldemort. Tegelijkertijd, tijdens zijn eerste schooljaar, merkt hij dat Voldemort zijn kracht aan het herstellen is. Harry en zijn vrienden moeten daarom voorkomen dat Voldemort de Steen der Wijzen vindt, die Voldemort het eeuwige leven kan geven.

Stream het audioboek gratis bij Storytel

Harry Potter en de Geheime Kamer

Harry Potter en de Geheime KamerIn de tweede roman in de reeks over Harry Potter volgen we het tweede jaar van Harry op Zweinstein. Hier verschijnen er een aantal berichten op de muren van de school waar er staat dat “De Geheime Kamer” is geopend, en dat “De erfenis van Zwadderich” alle studenten zal doden die geen volbloed tovenaars zijn. Deze berichten worden gevolgd door aanvallen. Harry en zijn vrienden, Ron en Hermelien, onderzoeken deze aanvallen gedurende het jaar. Als gevolg ervan belanden ze in een duister mysterie over een geheime kamer en zijn gruwelijke monster.

Stream het audioboek gratis bij Storytel

Harry Potter en de Gevangene van Azkaban

Harry Potter en de Gevangene van AzkabanDe zeer gevaarlijke gevangene, Sirius Zwart, is uit de tovenaarsgevangenis is ontsnapt. Een persoon die zo gevaarlijk is dat het Ministerie van Toverkunst wordt gedwongen om intelligentie naar de niet-magische wereld te sturen. En de situatie is vooral gevaarlijk voor Harry Potter, omdat de gevaarlijke gevangene vooral op zoek is naar Harry. Harry moet daarom op Zweinstein blijven, want het is de enige plek waar hij veilig is. Maar hoewel hij daar veilig is, zal zijn derde jaar op de toverschool niet gemakkelijk zijn, en worden Harry en zijn vrienden opnieuw geconfronteerd met zwarte magie.

Stream het audioboek gratis bij Storytel

Harry Potter en de Vuurbeker

Harry Potter en de VuurbekerIn dit vierde boek in de reeks is het tijd geworden voor het WK in Zwerkbal, de favoriete sport van de magische wereld. Maar wat als een feestelijke bijeenkomst voor tovenaars en heksen van over de hele wereld begint, is het begin van een reeks dramatische gebeurtenissen die erop wijzen dat Voldemort weer aan kracht begint te winnen. De sombere sfeer vervolgt Harry en zijn vrienden tijdens hun vierde jaar op Zweinstein, en iets suggereert dat er deze keer uitdagingen op hen wachten, die groter zijn dan wat Harry aan kan.

Stream het audioboek gratis bij Storytel

Harry Potter en de Orde van de Feniks

Harry Potter en de Orde van de FeniksNa een vreselijke zomervakantie in gezelschap van de familie Duffeling is Harry desperaat om terug te keren naar Zweinstein en om erachter te komen waarom Ron en Hermelien hem op geen enkel moment hebben gecontacteerd tijdens de zomervakantie. Het blijkt dat men bezig is met het herstellen van een geheime orde, De Orde van Feniks. Een orde die is opgericht tijdens Voldemort’s grootheid en die nu wordt hersteld met als doel om Harry te beschermen tegen Voldemort. Het lijkt een intense vijfde jaar te worden op Zweinstein voor Harry.

Stream het audioboek gratis bij Storytel

Harry Potter en de Halfbloed Prins

Harry Potter en de Halfbloed PrinsDe eerste weken van de zomervakantie heeft Harry in zijn bed doorgebracht, waar hij gerouwd heeft over zijn overleden peetvader Sirius en met gruwel de confrontatie met de Dooddoeners in het Ministerie van Toverkunst herleefd. Hij wacht daarom op Perkamentus, die zijn aankomst heeft aangekondigd en die hem een antwoord kan geven op de connectie tussen hem en Voldemort. Hij kijkt ernaar uit om weg te komen van de Ligusterlaan. Misschien omdat hij niet weet wat er buiten op hem wacht, waar de oorlog tussen goed en kwaad echt is begonnen, en Voldemort terug is met volle kracht.

Stream het audioboek gratis bij Storytel

Harry Potter en de Relieken van de Dood

Harry Potter en de Relieken van de DoodIn het laatste deel van het verbazingwekkende universum van J. K. Rowling krijgen we de laatste confrontatie tussen de beroemdste tovenaars: Harry Potter en Lord Voldemort. In het boek staat Harry voor een zeer gevaarlijke, sombere en haast onmogelijke taak. Hij moet de overgebleven Gruzielementen van Voldemort opsporen en vernietigen, zodat de wereld geen donkere en sombere plaats wordt. Samen met Ron en Hermelien gaat hij op jacht. Maar ze hebben geen idee waar ze moeten gaan zoeken. En ze hebben niet veel tijd omdat Voldemort tegelijkertijd op zoek is naar Harry.

Stream het audioboek gratis bij Storytel