Over Streamingnewz.nl

Hoi! Bedankt voor het kijken van streamingnewz.nl en interesse te tonen in informatie over ons. Hier bent U aan het juiste adres.

Streamingnews bestaat sinds september 2015. Sindsdien is het voortdurend in ontwikkeling.

Streamingnews begon met een visie om het navigeren in de markt van streamingdiensten in Nederland eenvoudiger te maken. We hebben dit gedaan door deze te verzamelen en over de verschillende streamingdiensten te schrijven, lijsten te maken met de beste films, series, boeken en tijdschriften van de gekozen streamingdiensten, handleidingen en aanbevelingen te maken voor de beste streamingapparatuur zoals hoofdtelefoons, luidsprekers, Chromecast, Smart -TV en meer.

We hebben een groot aantal Britse fans geholpen vinden wat ze zochten, of het nu een streamingdienst, een goede film, een boek of de beste hoofdtelefoon was om muziek vanaf je telefoon of tablet te streamen.

Tot op de dag van vandaag maken we het de Britten nog gemakkelijker om in het streaming-universum te navigeren. We ontvangen maandelijks meer dan 30.000 unieke bezoekers verdeeld over onze Deense, Zweedse, Noorse, Finse, Nederlandse en Engelse website.

Achter Streamingnews vind jetwee jonge jongens, Jonathan Lindahl en Lasse Kjær. Zie onze foto hieronder.

We hopen dat u een van de meer dan dertigduizend maandelijkse lezers bent die vreugde zullen vinden in onze gidsen, artikelen en infopagina’s en ons opnieuw zullen bezoeken.

Als u om de een of andere redencontact met ons wilt opnemen, kunt u dit doen op de Contact-pagina.